Tisztelt Vásárlóink!

 

A W Creative Clothes Webshopban megrendelt termékeket jelenleg Magyarország területén szállítjuk házhoz. A kiszállítási díj Magyarország területén 25 000 Ft felett DÍJTALAN,  ennél kisebb összegű rendelésnél 1150 Ft, utánvétellel 1450 Ft. Postán maradó, MOL és Coop Postapontra történő szállítás esetén 1000 Ft, utánvéttel 1300Ft. Ez a kiválasztott termékek árához adódik a megrendelés véglegesítése során. A szállítási határidő a rendeléstől számított 2-3 munkanap, raktárkészleten lévő termékek esetén. Ha a megrendelt termék jelenleg nincs raktáron, de rendelhető abban az esetben munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot, e-mail-ben, vagy telefonon.

A termékek árai az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) tartalmazzák, áraink forintban értendőek.

A termékeknél minimális színbeli különbség előfordulhat.

A megrendelt termékeket a Posta Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki. Javasoljuk, hogy olyan címre kérje a szállítást, ahol napközben tartózkodik, mert ellenkező esetben sikertelen lesz a kézbesítés. Ebben az esetben a futár, következő nap is kiszállítja a csomagot, ha a második kézbesítés is sikertelen volt, a szállítási címen hagyja a legközelebbi Posta címét, ahol a következő 10 napon át tudja venni a csomagot.

Utánvétes megrendelés esetén a fizetendő összeget a kézbesítőnek szíveskedjen átadni. Kérjük, átvételkor ellenőrizze a küldemény sértetlenségét és amennyiben a csomagon külsérelmi nyom látható, jelezze a kézbesítőnek!

Figyelem: Internetes rendelés esetén a termék(ek) személyes átadására nincsen lehetőség, a visszaküldés költsége önt terheli.

Szavatosság

Szavatossági igény a vásárlást követő 6 hónapon belül érvényesíthető – csak számla ellenében! -, ha a meghibásodás a vásárláskor már meglévő gyári hibából keletkezett. A reklamáció kezelését a szavatosság teljes időszakában a webshop ügyfélszolgálat kezeli. A vásárló az első 2 meghibásodás esetén köteles elfogadni a javítást! Ha szükséges, ebben az időszakban a külső szakvéleményt a webshop ügyfélszolgálata szerzi be.

6 hónapon túl, de a 2 éven belül pedig a fogyasztó fordulhat a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez, ha külső szakvéleményt szeretne a kifogásolt termékről.

A szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, pénzvisszafizetést – lehetőség szerint 15 napon belül – biztosítunk.

Tájékoztatásul: Minden terméket a postázás előtt minőségi ellenőrzésnek vetünk alá, csak kifogástalan áru kerülhet csomagolásra.

 

A W Creative Clothes Webshopban forgalmazott termékeknél alapvető követelmény a magas minőségre való törekvés. Ha valamely nálunk vásárolt termékünkkel kapcsolatban mégis valamilyen minőségi problémát tapasztalna, akkor a kifogásolt árut küldje vissza címünkre:

 

W Creative Clothes

Szabó Réka EV

7451 Kaposvár

Bánkutai u. 7.
A szavatossági igényről minden esetben jegyzőkönyvet kell készíteni és a fenti címre visszajuttatni!

Ehhez az alábbi űrlap letöltése szükséges!

A kitöltött és aláírt dokumentumot mellékelje a visszaküldött termék mellé.

Munkatársunk minél előbb felveszi önnel a kapcsolatot és kiegészíti a jegyzőkönyvet, melyből egy példányt megküld önnek.

Kérjük, hogy panasz esetén első körben keresse e-mailben a webshop ügyintézőjét; igyekszünk panaszát korrekt módon – mindenki megelégedésére kezelni.

Amennyiben úgy érzi, hogy panasza nem lett megfelelően kezelve, az alábbi fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat:
Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

7400 Kaposvár, Kossuth tér 1.
Somogy Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály

Cím: 7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 1.

 

Méret vagy színcsere

Ha a megrendelt és kiszállított termék mérete nem megfelelő vagy, mégis más színt, mintát választana, lehetőség van a termék méret vagy színcseréjére. 14 naptári napon belül, vegye fel a kapcsolatot lehetőség szerint e-mail-en keresztül a Webshop ügyfélszolgálattal, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve, hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.

Kérjük, az árut küldje vissza a számla másolatával és egy levéllel, melyben leírja, hogy pontosan milyen árut mellékelt és mire szeretné cserélni (cserélni csak raktáron lévő termékből van lehetőség).

Ha a terméket a mi hibánkból nem tudjuk cserélni  – úgy a termék árát legkésőbb 30 munkanapon belül visszautaljuk.

A cserével kapcsolatos levelet kérjük, mellékelje a visszaküldött termékhez. Csak eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. Ellenkező esetben a csere nem lehetséges!

Tévedésből leadott megrendelés

Ha a megrendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, vagy a megrendelés véglegesítése után vett észre bármilyen hibát, de a postázás még nem történt meg, a rendelést ügyfélszolgálatunkon ingyenesen lemondhatja.

Elállás

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a megrendeléstől a megrendelt áruk átvételének napjától számított 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat. Az elállásra vonatkozó igényét írásban teheti meg ügyfélszolgálatunkon (e-mailben vagy postai úton). Az árut küldje vissza a Webshop ügyfélszolgálat címére. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket önnek kell viselnie. Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.
A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte és számla másolatának csatolása) munkatársunk ellenőrzi. Amennyiben az áru a fenti feltételeknek megfelel, ellenértékét legkésőbb az áru visszaérkezését követő 30 munkanapon belül átutaljuk a megadott bankszámlaszámra vagy postai úton visszafizetjük önnek. Ennek módjáról az áru visszaküldésekor tájékoztasson bennünket.

Banki átutaláshoz kérjük, adja meg a bankszámlaszámát. Ellenkező esetben a csomag kézbesítési címére tudjuk visszautalni a pénzt.

Ha a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni a Webshop ügyfélszolgálatnak, akkor nem áll módunkban visszavenni. Ez a kitétel mindenki számára érthető kell, hogy legyen, hiszen a használt termék újra értékesítésére nincs lehetőségünk.

Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük. Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyv igazolja.

Figyelem: Internetes rendelés esetén a termék(ek) személyes átadására nincsen lehetőség, a visszaküldés költsége önt terheli.